Home » Vinterguiden » Vinterens vakreste eventyr
Sponset

Ta med deg familien til Hunderfossen Vinterpark der trollene, de mange aktivitetene og den spektakulære underholdningen gir deg vinterens vakreste eventyr.

Idyllisk plassert bare fem minutter fra Hafjell finner du Hunderfossen Vinterpark. Her kan du og familien oppleve en uforglemmelig vinterdrøm med magiske eventyr, spektakulær snø- og iskunst, samt eventyrlig underholdning og aktiviteter for store og små – både innendørs og utendørs.

Tør du å gå under Trollet finner du Ivo Caprinos eventyrlige Eventyrgrotte som tar deg med inn i hjertet av norske folkeeventyr. Her opplever du en magisk verden hvor alt kan skje. Møt Kvitebjørn kong Valemon, Askeladden og de gode hjelperne, og mye mer. Her blir du virkelig bergtatt – så ta deg tid! Det er faktisk når du først har kikket en stund at du klarer å få øye på alle trollene!

Hunderfossen Vinterpark er en helaftens vinterdrøm med troll, eventyr, snø og is. Planlegg ditt besøk her!

Magisk iskunst

Ute i Vinterparken får du og dine føle på den magiske vinterstemningen, blant annet med vakker iskunst, formgitt av profesjonelle iskunstnere, og en eventyrlig tur med hest og slede, som bringer deg rundt i parken fra attraksjon til attraksjon. Fryser du kan du finne varmen igjen ved bålpannen før du fortsetter å oppleve den eventyrlige underholdningen i Vinterparken.

I Vinterparken finner du et mangfold av aktiviteter for hele familien. Fra minisnøscootere og terrengbiler til kjelkesnurr og snørafting. Noe som er populært for alle er hest og slede, også kjent som kanefart. En tur med hest og slede med dombjeller på knitrende snø er et eventyr i seg selv. Sitt godt og varmt på saueskinnsfell og nyt atmosfæren på en frisk rundtur i den stemningsfulle Vinterparken.

Trenger man en pause mellom vinteraktivitetene kan det være godt med en varm kakao, brente mandler eller deilige bakevarer fra Bakeriet. I Kong Valemons Isbar serveres isdrinker i isglass og varm gløgg.

Foto: Frederick Kihle

Eventyrlig underholdning

Vinterparken er en levende park. Her er magisk underholdning for både store og små. Møt troll, hekser, prinser og prinsesser i vinterparken. Kanskje får du hilse på selveste Kong Vinter?

Ved det vakre Eventyrslottet ligger den majestetiske Iskatedralen med sin sakrale stemning – i fullstendig stillhet med flott utsmykning i is og snø. Snø- og iskunsten varierer fra år til år, men alltid med en forankring i eventyrene. Her kan man nyte atmosfæren og stillheten i ro og fred. Mang en prins har fått sitt ja her, og er man heldig kan man høre vakker sang fra Isprinsessen i veggene.

Kvelden avsluttes med storslått fyrverkeri – akkompagnert av selveste Edvard Grieg.

Foto: Frederick Kihle

Hunderfossen Vinterpark er en helaftens vinterdrøm med troll, eventyr, snø og is. Planlegg ditt besøk her!

Av: Hunderfossen Vinterpark

Neste artikkel