Skip to main content
Home » Sommerstemning » Opplev en skjult fjellperle – Hemsedal Golfalpin golfbane
Sponset

Velkommen til Norges vakreste 18-hulls fjellgolfbane. Med hele tre nominasjoner til Norges beste golfbane, har stadig flere golfentusiaster oppdaget den skjulte juvelen som ligger høyt oppe i fjellene. Denne fullverdige 18-hulls golfbanen er et resultat av utrettelig arbeid fra de ansatte som har bygget den på en kjærlighet for golfsporten. Å spille golf på imponerende 600 høydemeter i slike spektakulære og naturskjønne omgivelser, gir en følelse av indre ro og en opplevelse utenom det vanlige.

Golfbanearkitekten Jeremy Turner har lykkes fullt ut i å benytte naturen som en fantastisk ramme for dette anlegget. I tillegg florerer det rykter om at dette også kan være hjemmet til Norges beste Proshop. Her finner du et bredt utvalg av det beste innen golfutstyr, inkludert køller, bagger og baller fra anerkjente merker som Callaway, Taylor Made og Ping. I tillegg tilbys det også et imponerende utvalg av klær fra kjente merkevarer som Kjus, J.Lindeberg og Tail.

På kafeen kan du nyte en velfortjent pizza og noe godt i glasset på Hull 19. Her kan du også sosialisere deg med andre golfere og hyttegjester i området. Vertskapet, Bent og Lillian, er opptatt av å skape en god atmosfære der alle gjester føler seg velkomne og får en hyggelig opplevelse på Golfalpin golfbane. Hvert år arrangeres Hallingdals største turnering, Kjerringkjeften Invitational, den siste helgen i august. Med rundt 100 deltakere, flotte premier og god stemning, er dette en sosial begivenhet du ikke vil gå glipp av. Hold deg oppdatert i Golfbox hvis du ønsker å delta.

Foto: Lillian Iversen
Foto: Lillian Iversen

Et omfattende treningsanlegg

Våre fasiliteter inkluderer et omfattende treningsanlegg med driving range, chip- og putting green, samt toaletter ved driving range og Proshop. Kafeen har skjenkebevilling og tilbyr et utvalg av øl og vin. Vi har gode parkeringsforhold, og Proshop ligger strategisk plassert mellom hull 10 og 9.

Vi tilbyr også protimer, kølletilpasning og køllereparasjon for å sikre at du har det beste utstyret for din golfrunde. I tillegg arrangerer vi jevnlig turneringer der alle er velkomne til å delta. Hold deg oppdatert på Golfbox under Hallingdal GK klubbturneringer.

Uansett om du kommer langveisfra, bor i området eller har en hytte i det vakre hyttefeltet ved Golfalpin, ønsker vi deg en fantastisk dag på banen. Vårt dedikerte banemannskap jobber hardt for å holde banen i tipp topp stand. I området rundt Golfalpin er det et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, slik at du kan nyte en lengre golfopplevelse eller bare slappe av etter en dag på banen. Golfalpin samarbeider med noen av de beste overnattingsstedene i området for å sikre at gjestene får en behagelig og minneverdig opplevelse.

Foto: Lillian Iversen

HEMSEDAL GOLFALPIN GOLFBANE

Den eneste fullverdige 18 hulls golfbane i regionene Hallingdal, Valdres og Nore og Uvdal.

Hyggelige overnattingssteder

Skarsnuten Hotel er et annet populært alternativ som tilbyr vakker fjellutsikt og moderne rom med alle nødvendige fasiliteter. Hotellet har også en koselig restaurant og en hyggelig atmosfære som gjør oppholdet ditt ekstra spesielt.

Fyri Resort er en luksuriøs destinasjon som tilbyr førsteklasses overnatting og fasiliteter. Med moderne og komfortable rom, en avslappende spa-avdeling og en restaurant som serverer deilige retter, er Fyri Resort et ideelt valg for de som ønsker å kombinere golf med en luksuriøs ferieopplevelse.

Pers Hotell er et sjarmerende hotell som ligger i nærheten av Golfalpin. Med komfortable rom, vennlig service og en hjemmekoselig atmosfære, er dette et flott valg for de som ønsker en avslappende og behagelig overnatting.

Uansett hvilket overnattingssted du velger, kan du være sikker på å finne en komfortabel base for din golftur på Hemsedal Golfalpin Golfbane.

Hemsedal Golfalpin golfbane

Golfbanen tilbyr

– Driving Range.
– Suverene øvingsområder for chip og putt.
– Utleie av golfbil, traller og golfkøller
– Proshop med stort utvalg av bl.a. køller, bagger, klær og sko.
– Kafé med serveringsbevilling og enkelt matutvalg.
– Turneringer som er sosiale og morsomme.
– Gode parkeringsforhold

Next article