Skip to main content
Home » Sommerstemning » Norsjø Golfpark – Variert, utfordrende og naturskjønn bane i Ulefoss fra første til siste tee, ved vakre Norsjø i Telemark
Sponset

Norsjø Golfpark ligger idyllisk til ved vakre Norsjø i Telemark med praktfull skogs- og parkbane som er en av Norges mest utfordrende 18-hullsbaner. 

To av banenes hull er med på topp 100 over mest spektakulære hull i Norge. Et av disse er hull 11 som også er et av Norges mest fotograferte par 3-hull, med stor høydeforskjell og vann på høyre side. Med dette er det ikke så rart at de fleste som går fra tee 57, får puls når de skal slå ut på hull 11.

Kontakt oss!

Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.
Romnesvegen 100, 3830 Ulefoss
35 94 94 00
[email protected]
golfparken.no

Norsjø Golfpark Klubben ligger ved Norsjø, ca. 16 km fra Bø mot Ulefoss. Kafe, proshop og utleie av køller.

Banen har åpen fairways og flere utfordrende green-områder, slik at den appellerer til alle kategorier av spillerne. I tillegg til 18-hulls bane finner man en 6-hulls treningsbane som er åpen for alle, både med og uten kurs. Her er det noe for enhver smak.

Foto: Norsjø Golfpark

Det er mange spennende aktiviteter gjennom hele sesongen. Norsjø GK tilbyr et spennende utvalg av faste turneringer gjennom hele golfsesongen der det fokuseres på sosialt samvær og konkurranse. Damegolfen samler kvinner i ulike aldre og ferdighetsnivåer hver torsdag, hvor de deltar i vennskapelige turneringer. Herregolfen er svært populær blant klubbens herrer og juniorer med ukentlige turneringer. Ønsker man å spille på dagtid, arrangeres seniorgolfen hver tirsdag kl 10.00 Dette er en fin mulighet til å nyte spillet og konkurransen i godt selskap gjennom hele sesongen.

Velkommen til Norsjø Golfklubb

En naturskjønn bane fra første til siste hull

Next article