Skip to main content
Home » Sommerstemning » Gi familien et skikkelig rush i sommer!
Sponset

I ni Rush-parker rundt om i vårt langstrakte land, kan barn og voksne hoppe seg til pur glede i hele sommer. Parkene tilbyr ulike pakker og priser, og passer for de aller fleste.

– Det er aldri langt til nærmeste Rush og alle passer her, til og med fedrene finner raskt frem hoppegleden, ler Elin Andersen, daglig leder for Rush Trampolinepark Stavanger.

Elin Andersen

Daglig leder for Rush Trampolinepark Stavanger

Rush lar hoppeglade nordmenn få boltre seg på spretne trampoliner hele året. Stedene har mange av de samme elementene, men også ulike attraksjoner. Felles for dem alle er at gulv og vegger er dekket med trampoliner, og at de passer for både familier, bursdagsfester, utdrikningslag, teambuilding, og andre arrangementer for skoler, foreninger og bedrifter. Betydningen av ordet rush er «berusende, euforisk følelse som strømmer gjennom kroppen», noe Elin kan bekrefte at hun har sett mye av i trampolineparken.

– Rush er verdens kuleste aktivitetspark for absolutt alle, og vi får tilbakemeldinger om at det merkes på ungene når de har vært her. Her kan barna få ut all energi, øve på hopp og triks, eller bare kose seg sammen. Og la oss være ærlige, vi kan alle ha behov for en pause fra solen. Da er det supert å ha en innendørs aktivitetspark å være aktiv i.

Summercamp eller Summerpass?

I år som tidligere har Rush Summercamp på menyen. Her kan det boltres og sprettes mens mamma og pappa er på jobb eller tar seg en pause i solen.

– Summercamp varer i tre eller i fem dager og barna kommer kl. 8.00 til kule aktiviteter, leker og konkurranser. Etter det kan de hoppe fritt fra 12-15. Dette er populært, og ungene elsker å ha parken for seg selv på morgenen.

Kjøper du sommerpass kan barna hoppe to timer hver eneste dag fra 19. juni til 20. august. Kortet er personlig, og barn under ti år må ha en voksen til stede i parken.

Foto: Rush
Foto: Rush

Minisprett og hurra for bestefar på 67

Det er mange som tror de ikke kan hoppe på trampoline. Noen føler seg for gamle, noen har aldri prøvd, og noen tenker at det er for komplisert. Men Elin er opptatt av å presisere at parken er for de aller fleste.

– Så lenge du kan lande på to ben med bøy i knærne, så har du et godt utgangspunkt. Dessuten er det lov å være tilskuer på Rush. Det er bare de som hopper som betaler. Hvis man vil ha med bestemor og bestefar eller noen andre i familien, så kan de sitte med god utsikt fra caféen og se på barnebarna. Når det er sagt, så har vi hatt bursdagsfeiring for en bestefar to år på rad!

Elin forteller også om et utdrikningslag hun selv har deltatt i på Rush.

– Der fikk vi truseinnlegg i goodiebagen, så ja, det passer for alle, også for de som har født, ler hun.

Foto: Rush

Skal være trygt å være på Rush

Både store og små kan utfordre seg selv på Rush. Det er et stort fokus på sikkerhet i parken.

– Parken har trent personell, strenge sikkerhetsregler og utstyr som er laget etter internasjonale standarder. Alle våre besøkende er pålagt å signere Rush sin egenerklæring før de kan hoppe i parken. Her får man informasjon om sikkerhetsregler og viktige forholdsregler. I tillegg må alle se en sikkerhetsvideo før de starter hoppingen, så sikkerhet er viktig, forteller Elin.

Noen av aktivitetene du kan delta i på RUSH

Frihopping – Sprett av glede hele dagen.
Minisprett – La småtassene hoppe trygt før ordinær åpningstid.
Bursdagsfeiring – Spretten bursdag for alle aldre.
Rush After Dark – Selvlysende trampoline, stemningsfull musikk og partystemning sent på kveld.
Voksensprett – Hopp bare med voksne. Utfordre vennegjengen til Battle beam eller dodgeball, eller bare slå deg løs.
Trampolinekurs – Lær kroppskontroll og koordinasjon.
Rush Camp – camp for barn fra 7 til 13 år i skoleferier.

Se på Rush sine nettsider for hvilke aktiviteter ditt senter tilbyr på rushtrampolinepark.no

Av Cathrine Naglestad

Next article