Skip to main content
Home » Sommerstemning » Din Neste Golfdestinasjon
Sponset

Velkommen til Norges vakreste 18-hulls fjellgolfbane, en skjult juvel høyt oppe i de majestetiske fjellene. Stadig flere nordmenn og internasjonale golfentusiaster oppdager denne perlen.

Banen er et resultat av utrettelig arbeid fra dedikerte ansatte som deler en lidenskap for golfsporten. Å spille golf her, på imponerende 600 meters høyde, gir en unik følelse av indre ro og en opplevelse utenom det vanlige. Her kan man virkelig nyte den friske fjelluften i stillhet mens du er omgitt av fantastisk norsk vakker natur. Hver fairway er omkranset av trær på begge sider så når du spiller her vil du knapt se noen andre på banen, og følelsen er still og fredfullt, som at du har banen for deg selv.

Golfbanearkitekten Jeremy Turner har med mesterlig håndverk brukt naturen som en storslått ramme for dette anlegget. Når været er på sitt beste, er banen i perfekt stand og vellpløyd, og ryktene går om at vi har Norges beste Proshop, med et bredt utvalg av kvalitetsutstyr og klær fra kjente merker som Callaway, Travis Mathew, Taylor Made, Ping, Kjus, J.Lindeberg og Tail.

Turnering med flotte premier

Et besøk på vår kafé gir muligheten til å nyte en velfortjent pizza og noe godt i glasset midt i hjertet av golfparken. Her kan du møte andre golfere og hyttegjester i området, og vertskapet Bent og Lillian sørger alltid for en hyggelig atmosfære hvor alle føler seg velkomne.

Hvert år arrangerer vi Hallingdals største turnering, Kjerringkjeften Invitational, i år er den satt til 17. og 18. august. Med rundt 100 deltakere, bil i HIO-premie samt masse andre flotte premier og god stemning, er dette en sosial begivenhet du ikke vil gå glipp av. Følg med i Golfbox for å holde deg oppdatert på alle arrangementene vi har gjennom sesongen.

Våre fasiliteter inkluderer et omfattende treningsanlegg med driving range, chip- og putting green, samt toaletter ved driving range og parkeringsplass. Proshoppen vår, kjent for sitt brede utvalg av høy kvalitet, er strategisk plassert midt i golfparken. Vi tilbyr også protimer, kølletilpasning og køllereparasjon for å sikre at du har det beste utstyret for din golfrunde. Jevnlig arrangerer vi turneringer hvor alle er velkomne til å delta. Hold deg oppdatert på Golfbox.

Foto: Hemsedal Golfalpin

Gode overnattingsmuligheter

Uansett om du kommer langveisfra, bor i området eller har en hytte i det vakre hyttefeltet ved Golfalpin, ønsker vi deg en fantastisk dag på banen. Vårt dedikerte banemannskap jobber hardt for å holde vår PGA-godkjente bane i topp stand. Området rundt Golfalpin byr på et bredt utvalg av overnattingsmuligheter, slik at du kan nyte en lengre golfopplevelse eller bare slappe av etter en dag på banen. Vi samarbeider med noen av de beste overnattingsstedene i området for å sikre at gjestene får en behagelig og minneverdig opplevelse.

Fyri Resort tilbyr luksuriøs overnatting med moderne og komfortable rom, en avslappende spa-avdeling og en restaurant med deilige retter. Skarsnuten Hotel er et populært valg med vakker fjellutsikt og moderne rom. Hotellet har også en koselig restaurant og en hyggelig atmosfære.

Velg det overnattingsstedet som passer deg best, og gjør deg klar for en minneverdig golftur på Hemsedal Golfalpin Golfbane. Vi ser frem til å ønske deg velkommen!

Hemsedal Golfalpin

Golfbanen tilbyr:

• Driving Range
• Suverene øvingsområder for chip og putt
• Utleie av golfbil, traller og golfkøller
• Proshop med stort utvalg av køller, bagger, klær og sko
• Kafé med skjenkebevilling og enkel matservering
• Sosiale og morsomme turneringer • Gode parkeringsforhold
• PGA-godkjent
• Fullverdig 18-hulls bane

Kontaktinfo Hemsedal Golfalpin golfbane
Hemsedalsvegen 1387, 3550 Gol
+47 401 88 616
[email protected]
golfalpingolfbane.no

Ryktene går om at vi har Norges beste Proshop, med et bredt utvalg av kvalitetsutstyr og klær fra kjente merker som Callaway, Travis Mathew, Taylor Made, Ping, Kjus, J.Lindeberg og Tail. Foto: Hemsedal Golfalpin

– Hemsedal Golfalpin Golfbane er en sentral del av Hemsedals største hytteutbyggingsprosjekt. Vi planlegger å bygge ytterligere 150 hytter de kommende årene, under navnet Heimsilgrenda, forteller Per Arvid Andersen.

Hyttene er effektive sportshytter som ligger i en gunstig prisklasse som produseres i Hallingdal, og bygges av lokale håndverkere. Andersen forteller at dette representerer bærekraft i praksis, noe som både er viktig for oss og som vi setter stor pris på. Salgsstart er planlagt høsten 2024.

Målet er å utvikle Hemsedals beste helårsdestinasjon, og hjertet i området er selvfølgelig Hemsedal Golfalpin Golfbane. Hemsedal tilbyr også en rekke andre aktiviteter og spennende opplevelser rett utenfor hyttene som både er i nærheten av blant annet Hemsedal skisenter og Gol sentrum. Sammen skal vi gjøre Hemsedal Golfalpin og Heimsilgrenda til et attraktivt reisemål for hele året.

Next article