Home » Sommerguiden » Er du klar for Norgesferie? Legg turen innom Norges kuleste trampolinepark
Sponset

Norge har masse flott å by på, og en ferie i vårt vakre land er en fantastisk opplevelse. Heldigvis er det mange flotte attraksjoner langs veien og legger du turen innom Trondheim, Bergen, Haugesund, Stavanger, Drammen, Oslo eller Hamar kan du sprette innom Rush trampolinepark.

Hos oss er det et eldorado av trampoliner på både vegger og gulv. Du kan øve på hopp og triks, kaste deg ut i groper fra høye tårn, spille kanonball på tramplinebane og kjempe som en gladiator på vår gøyale battle-beam. Parkene har også flere andre spennende attraksjoner, og alt er lagt til rette for en supermorsom hopplevelse, både for liten og for stor. Vi har også cafe med kjølende drikke og deilige småretter.

Smittevern ivaretatt

For å kunne opprettholde og bevare en god hopplevelse for våre besøkende så har vi selvfølgelig gjort tiltak for å redusere smitte. Vi følger alle råd FHI oppfordrer oss til, vi tar inn færre besøkende per time, og vi har desinfeksjon både tilgjengelig og i hyppig bruk. Vi oppfordrer også våre besøkende om å forhåndsbestille plass, slik at en unngår unødig kø og ventetid. Bestilling gjøres her.

Husk å velge ønsket park når du bestiller.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til et skikkelig RUSH

Les mer om parkene på https://www.rushtrampolinepark.no/

Tekst: Christine Grieg-Lie, operativ leder Rush Trampolinepark

Neste artikkel