Home » Norges beste hoteller » Høstferien fra Oslo
opplevelser

Høstferien fra Oslo

Foto: Odeon Kino

Har dere ikke lagt noen planer for høstferien enda? Her får du fire tips til hva dere kan sjekke ut, både i hovedstaden og steder som ligger en liten biltur unna!

1.Quality Hotel i Sarpsborg

På Quality Hotel i Sarpsborg er vi opptatt av at både voksne og barn skal få opplevelser for livet. Med høyt fokus på barna er vi stolte over å være barnas hotell. Hver lørdag og hver eneste dag i alle skoleferier (gjelder i skoleferier for Østfold) er det barna vi fokuserer på. Piccolo, alle barns bestevenn, kommer hver kveld på besøk der han blir med på disko og gir gode nattaklemmer. I høstferien (28. september til 5. oktober 2019) inntar sjørøverne hotellet, og vi har et fullspekket program for barna som starter kl. 16.00 hver dag. Lek, sjørøver-rebus, ansiktsmaling, hoppeslott, sjørøver-quiz, og så videre. Kvelden avsluttes med Piccolo-dans og disko. For de litt eldre barna/ungdommen, har vi blant annet airhockey, shuffleboard og fotballspill.

For mer informasjon og priser, besøk www.nordicchoicehotels.no.

Foto: Quality Hotel Sarpsborg

2.Odeon Kino

Opplev høstfilmene på ODEON Kino! ODEON holder dagåpent i høstferien og viser filmer for alle. Bli med selveste Kongen på havet i et eventyrlig kappløp om få tak i den magiske diamant i Kaptein Sabeltann og Den Magiske Diamant (27. september). Josefine Frida Pettersen kinodebuterer som medlem i en kristen menighet i DISCO (4. oktober). Det blir eventyr i alle aldre med oppdagelseslystne Dora og den gylne byen, eller Rambo: Last Blood (20. september). Brad Pitt reiser gjennom solsystemet som astronaut til det ytre rom i Ad Astra for å finne sin savnede far og løse et mysterium som truer vår planets overlevelse. Ikke gå glipp av den hyllede prestasjonen til Joaquin Phoenix som Arthur Fleck, klovn om dagen og stand-up-komiker om natten, i Joker (4. oktober). Hold deg oppdatert på ODEONkino.no eller ODEON Kino-appen. God kinohøst!

Besøk oss på www.odeonkino.no.

Foto: Odeon Kino

3.Tretopphytter på Grensen

I overkant av åtte meter over bakken, i gammel urskog, får du en unik opplevelse i en av våre storslåtte tretopphytter. Kombiner en naturnær opplevelse med deilig komfort. Her er det lett å finne roen, omgitt av natur og skogens dyr. Hyttene er utstyrt med alle bekvemmeligheter. Her kan du tilberede et godt måltid, hvis dere ikke velger å bestille en av våre herlige retter. Du kan også nyte en varm dusj i tretoppene. Som du skjønner, kan både du som elsker friluftslivet og du som foretrekker komfort, nyte skogens ro i tretoppene utenfor Halden. Hyttene er vinterisolerte og kan derfor nytes sommer som vinter. Ro deg en tur og prøv fiskelykken, bruk naturstien, eller besøk oss om vinteren og ta med deg skøytene. Naturen er for alle. Derfor har Beverhytta en universell løsning, som gjør at alle kan ta seg frem til hytta på egenhånd.

Besøk oss på www.tretopphyttergrensen.no.

Foto: @hverdagslykkelise

4.Pers Hotel

Kampanjepriser i høstferien! 27. september – 13. oktober 2019. Overnatting to netter, inkludert middag og frokost.

Fra kr. 795,- pr. voksen pr. natt
Fra kr. 325,- pr. barn pr. natt

På Pers hotell i høstferien finner du blant annet Hallingdal Escape Games, Tropicana Badeland, Pers Bowling, trylleshow, teater, barnedisko og live musikk i pianobaren.

Besøk oss på www.pers.no.

Foto: Pers Hotel
Neste artikkel