Skip to main content
Home » Norges beste hoteller » Gode fasiliteter, serviceinnstilte medarbeidere og spennende mat
konferanser

Gode fasiliteter, serviceinnstilte medarbeidere og spennende mat

Sponset av
Clarion Hotel & Congress Trondheim ligger på Brattøra, et av Trondheims viktigste knutepunkter. Foto: Clarion Hotel Trondheim
Sponset av
Clarion Hotel & Congress Trondheim ligger på Brattøra, et av Trondheims viktigste knutepunkter. Foto: Clarion Hotel Trondheim

Clarion Hotel & Congress Trondheim er spesialister på kongresser, kurs og konferanser. En god konferanseopplevelse handler imidlertid vel så mye om medarbeidere som er imøtekommende og oppmerksomme som om god mat og fysiske fasiliteter.

Med sine 400 rom og et konferanseområde på over 3 000 kvadratmeter, er dette det største hotellet i Trondheim og et av de største kongresshotellene i Skandinavia. Hotellet er spesialdesignet og bygd slik at det fysiske ligger best mulig til rette for kongresser, møter og konferanser.

– Som gjest merker man det blant annet på størrelsen på lokalene, høyden under taket og en logistikk som gjør at opp- og nedrigging kan gjøres raskt, smidig og effektivt, sier Lasse Waagbø, som er hotelldirektør på Clarion Hotel & Congress Trondheim.

Lasse Waagbø, hotelldirektør på Clarion Hotel & Congress Trondheim. Foto: Clarion Hotel Trondheim

Oppmerksomme medarbeidere gir fornøyde gjester

Hotelldirektøren er imidlertid klar på én ting – nemlig at et godt konferanseopphold også må bestå av en personlig touch som gjestene legger merke til.

– Vi har en dedikert stab og er genuint opptatt av at de som arbeider her skal være synlige, tilstede og hjelpe gjestene. Meeting- og eventmedarbeiderne våre er svært godt drillet og gjør det de kan for at oppholdet skal bli perfekt for gjestene våre. De setter sin ære i at ting ikke bare skal være i orden når gjestene kommer, men gjennom hele arrangementet, også når det rigges ned. Vi bruker mye tid og energi på å få alt til å fungere og derfor er det veldig artig at vi får så mange gode tilbakemeldinger, fortsetter han.

Han har mange eksempler, men trekker spesielt frem kommentaren fra Anne-Lise Amundsen i Fjell og Fjord Konferanser AS. Etter endt konferanse sa hun at: «Jeg skulle ønske jeg kunne pakke sammen de ansatte her og ta de med meg til neste arrangement». Eller fra Eva og Anita i Meetings. De trakk også frem medarbeiderne: «Det som er det aller beste hos dere er alle de fantastiske ansatte. Det er en drøm å få arrangere hos dere!»

Foto: Clarion Hotel Trondheim

Hotellets hjerte

I tilknytning til kongress- og konferansesalene ligger fellesområdet som har fått navnet Space. Dette er et stort mingleområde på mer enn tusen kvadratmeter og er veldig fleksibelt. Derfor benyttes det som utstillingslokale med plass til over 50 stands og til servering av pausemat. I Space er arkitekturen spennende og moderne, det er god plass og takhøyden gjør at arealet oppleves som luftig.

Løftet mattilbudet

Siden januar har hotellets mat- og servicetilbud blitt løftet vesentlig. Frokosten består nå av et større utvalg med mer lokalmat enn tidligere. Hotellet har også inngått et samarbeid med et lokalt kaffebrenneri som brenner kaffen for dem, og de har egen barista som serverer gjestene veldig god kaffe til frokost uten at det koster noe ekstra. Til lunsj er også kokkene ute blant gjestene og serverer både oster og varm mat. Felles for hele mattilbudet er at det består av et variert utvalg der de fremmer at maten både skal være sunn, frisk, smaksrik og bærekraftig i tråd med Nordic Choice sin filosofi.

God beliggenhet

Clarion Hotel & Congress Trondheim ligger på Brattøra, et av Trondheims viktigste knutepunkter. De har mer enn 300 parkeringsplasser i parkeringshuset under hotellet, og flybussen stopper ved inngangen. Eksteriørt har hotellet en spektakulær arkitektur med restaurant og takterrasse på toppen. Siden det ligger rett ved sjøen tilbyr de også en fantastisk utsikt til byfjorden og Munkholmen.

Av Tom Backe

Next article