Home » Destinasjon Norge » Påsketur med niste på lur
Sponset

Finnes det egentlig noe bedre enn Norge i påsken? Neppe. Etter en lang og mørk vinter kan vi endelig glede oss til lyset og varmen som kommer. I Norge er vi veldig glade i å kose oss. Til en herlig påskedag trengs deilig mat som kan toppe påskekosen.

Her får du oppskriften på en enkel rett, som er perfekt som niste til skituren eller som lunsj i solveggen.

Tips til rask og enkel påskelunsj

Har du lyst til å imponere svigers eller vennegjengen? Husk at deilig mat kan være enkel. Du trenger ikke pakke med deg bålpanne for å nyte en deilig lunsj i påskesola. Bare finn en fristende oppskrift, kjøp det som trengs eller bruk det du har i skapet.

Oppskrift på påskewraps

Våre påskewraps går ganske raskt å lage, er lette å pakke med seg i sekken og smaker helt fortreffelig! Vi elsker kombinasjonen av rødkål og appelsin, fordi den gir den perfekte balanse mellom sødme og syrlighet. Rødkål tilfører dessuten den ekstra crunchen, og appelsin er jo selve smaken av påskesola. Rett og slett en helt perfekt sammensetning.

4 porsjoner

Du trenger:

  • 4 store tortillalefser
  • 4 ss majones (kan sløyfes)
  • Salatblader
  • Ca 240g God Gammeldags Rødkål
  • Ca 160 g kylling salatkjøtt eller stekt kyllingfilet
  • 1 stor appelsin

Slik gjør du:

  • Majonesen smøres ut over lefsen.
  • Dekk med salatblader.
  • Sil laken av rødkålen.
  • Skrell appelsinen og skjær den i terninger.
  • Del kyllingfilet i terninger eller bruk ferdig oppskåret kylling salatkjøtt
  • Fordel rødkål, kylling og appelsinterninger utover lefsen.
  • Brett wrapen som en konvolutt eller rull wrapen og del den i to.

Alternativer

Husk at denne oppskriften også kan varieres i det nær sagt uendelige. Tilpass innholdet etter smakene du liker, proteinkildene du ønsker og selvfølgelig etter allergier. I stedet for majones kan du bruke rømme eller crème fraiche for en friskere smak. Og kyllingen kan byttes ut med kalkun eller andre proteiner, som f.eks. kikerter, bønner eller valnøtter.

Vel bekomme, god tur og god påske!

Her kan du se en video som viser hvordan vi har gjort det på instagram

Følg oss gjerne når du først er inne og ser.

Surkål og rødkål fra det blide Sørlandet

I Grimstad tar vi det meste med et smil – akkurat som når vi lager vår drabla gode surkål og rødkål.

Neste artikkel