Skip to main content
Home » Destinasjon Norge » Morten Gåsvand ville skape et sted der vår tids mennesker kjenner at det er godt å være
Sponset

Overalt møter du ekte håndverk som gleder både øyne og hender. Tunet mellom bygningene, med blomster og trær og fuglesang. Elva som renner forbi og inviterer til en dukkert i badekulpen.

Hengekøye mellom trærne borti skogen. Mytiske og storslåtte Trollheimen med furukjemper og blinkende vann. Et imøtekommende vertskap, med høye score.

Sagariket i Trollheimens forgård!

Trolske netter og minnerike dager i det norskeste av det norske – Rindal, sørvest i Trøndelag.

– For oss har det alltid vært viktig at hotellet og omgivelsene går i ett. Og at vi som vertskap har tid til deg og dine. Derfor blir oppholdet ditt en opplevelse som bare finnes akkurat her. Vi ville bygge de norskeste av alle hotell, og med utgangspunkt i norsk historie og kultur har hotellet blitt som et folkemuseum, og en inspirasjon for hus- og hyttebyggere, der furua er essensen, forteller Morten Gåsvand.

Saga Trollheimen har også stort fokus på sosial bærekraft og miljø.

– Her legger vi vekt på frisk luft, gjenbruk, sunt inneklima, god søvn og deilig mat basert på lokale råvarer.

Foto: Saga Trollheimen Hotel

Konferanser & Selskaper

– Saga Trollheimen Hotel er et perfekt sted for faglige og sosiale samlinger med inntil 60 konferansedeltakere. Hotellet er et unikt og fleksibelt kurs- og konferansested som legger til rette for et utbytterikt arrangement. 13 ulike bygninger i laftet tømmer, sponteknikk og stolpehus rundt et tun gir en ramme om konferansen som du ikke finner andre steder. Hotellet har 60 senger fordelt på 30 rom med WC og dusj. Og hvis dere ønsker det, kan gruppen din få hele hotellet for seg selv avslutter Morten Gåsvand begeistret.

Kontaktinfo:

www.sagatrollheimenhotel.no

Tlf 97754858/71665502

Next article