Skip to main content
Home » Destinasjon Norge » Langedrag Naturpark – En Destinasjon for Livsvarige Minner
Sponset

Å finne en destinasjon som både engasjerer og fortryller hele familien kan være en utfordring. Langedrag Naturpark er stedet hvor eventyrene er like mangfoldige som dyrene som bebor det.

Velkommen til Langedrag Naturpark – hvor naturen er vår beste læremester og opplevelsene setter spor for livet.

Nærkontakt med Naturen og Dyrene

Langedrag Naturpark, stolt plassert 1000 meter over havet mellom Hallingdal og Numedal er ikke bare en destinasjon, det er et univers av naturskjønn skjønnhet og eventyrlige opplevelser. For barna, og barnslige sjeler er parken som et Soria Moria-slott hvor man kan utforske og lære om en rekke fascinerende dyrearter.

Vi har over 500 dyr fordelt på over 25 arter. Vi har over 500 dyr fordelt på over 25 arter., inkludert ikoniske norske dyreliv som elg, rein og ulv. Med en filosofi som hyller «Ærefrykt for livet», er det ikke bare å se dyrene fra avstand, men å virkelig komme i kontakt med dem. Barn og voksne kan mate elger, reinsdyr og rever fra hånden, oppleve nærkontakt med ulver og gauper, og til og med være med på morgen- og kveldsstell av geiter, hester og hunder.

Langedrag – opplevelser som setter spor

Overnatting i Hjertet av Naturen

For de som ønsker å forlenge eventyret, tilbyr Langedrag Naturpark en overnatting som ingen annen. Med utsikt over majestetiske fjell og vakre vann, kan gjestene virkelig fordype seg i gårdslivet. Overnattingspakken inkluderer en rekke unike opplevelser, fra å være med inn til elger, reinsdyr og rever til å nyte deilige måltider laget av lokale råvarer.

Et høydepunkt av oppholdet er muligheten til å være en del av gårdslivet både før og etter stengetid. Kjenne roen og den unike atmosfæren blant alle dyrene, og muligheten til å virkelig føle seg hjemme blant fjellene.

Aktiviteter for Enhver Smak

Enten det er sommer eller vinter, har Langedrag Naturpark et bredt spekter av aktiviteter som passer for alle aldre og interesser. Fra rideleirer, familieleirer og seterdager om sommeren til snørekjøring, kanefart og hundekjøring om vinteren, er det noe for enhver smak, årstid og familiekonstellasjon.

Parken tilbyr også en rekke kurs, fra fotografering til yoga, samt ride- og dyrestellkurs. Dette gir en unik mulighet til å lære og vokse sammen som familie mens man utforsker naturen og dens innbyggere.

Velkommen til Langedrag Naturpark

Så, for alle eventyrlystne sjeler som søker en destinasjon som ikke bare vil underholde, men også inspirere og gi innsikt i naturen og dens skapninger, er Langedrag Naturpark det perfekte reisemålet. La oss sammen skape minner som varer livet ut, og opplevelser som virkelig setter spor.

Opplev mer enn bare en ferie – opplev et eventyr på Langedrag Naturpark!

Next article