Home » Destinasjon Norge » Kortreist ferieopplevelse for hele familien
Sponset

I hjertet av Drammen, et steinkast fra togstasjonen, ligger et ferieparadis som lokker med sommerstemning og badeidyll for store og små.

– I Drammensbadet ønsker vi å tilby en tilgjengelig og nær ferieopplevelse for alle. Det er ikke nødvendig å reise langt for å oppleve sommerens glede og badeaktiviteter. Derfor er vi designet for å være et attraktivt valg for familier som ser etter varierte aktiviteter og moro samlet på ett sted, sier daglig leder Kristina Vinda.

Kristina Vinda

Daglig leder, Drammensbadet

Med over ni bassenger både ute og inne, samt et hav av muligheter som strekker seg alt fra velværeavdeling for voksne, samt sklier, stupetårn og aktiviteter for hele familien, har Drammensbadet befestet sin posisjon som en ledende destinasjon for familievennlig rekreasjon og moro.

Unikt uteareal

Badelandet, som i år feirer 15-årsjubileum, er et av de største anleggene av sitt slag i Norge, og har et uteareal få andre badeland kan matche.

– På Drammensbadets utearealer finner du en innbydende gressplen hvor familier kan nyte solrike dager, leke og slappe av sammen. Med flere bassenger tilgjengelig, inkludert et 50-meter basseng, barnebasseng, stupebasseng og en vannsklie tilbyr vi et bredt utvalg av vannaktiviteter som passer for alle aldre, legger Vinda til og opplyser at uteområdet ikke bare er et sted for bading; det er også utstyrt for fotballspill, slakk line, frisbeegolf og andre sommerleker.

– Samtidig er vi heller ikke væravhengig. Om det skulle regne, så kan man alltids flytte seg innover, noe som gjør det til det ideelle stedet for en aktiv og underholdende dag for utflukter, presiserer hun.

Rett ved togstasjonen

Tilgjengeligheten er også en viktig faktor for Vinda og hennes team.

– Mange tar toget til oss, noe som gjør utflukten miljøvennlig og praktisk, spesielt for de som kommer fra Oslo eller andre nærliggende byer, sier hun og forteller at Drammensbadet – i motsetning til andre aktivitetsanlegg – ikke har en tidsbegrensning på hvor lenge man kan oppholde seg der.

– Vi inviterer våre gjester til å tilbringe hele dagen hos oss, om de vil, slik at de virkelig kan nyte alt vi har å tilby, uten å føle seg hastet, legger hun til og forteller at dag-to-billetter kan kjøpes til halv pris dersom man vil gjøre comeback til badeanlegget.

Bredt spekter av aktiviteter

Imidlertid strekker tilbudet på badeanlegget seg utover alle bassengene og skliene både ute og inne. Drammensbadet har ofte aktiviteter og konkurranser. Blant de mange mulighetene, arrangeres det spennende konkurranser i skliene og i hinderløypen, som er åpne for alle som ønsker å teste sine ferdigheter og ha det gøy.

– I tillegg tilbyr vi muligheten for alle våre gjester, spesielt de yngre, til å ta svømmeknappen ved å svømme 200 meter. Dette fremmer ikke bare svømmeferdigheter, men gir også et målbart mål for barna å strekke seg etter, alt innenfor et trygt og oppmuntrende miljø, forteller Vinda.

Med muligheter for å kjøpe klippekort og prisgunstige sommerkort, kan alle over 12 år besøke badelandet når de vil, noe som kan være en ypperlig mulighet for større barn og ungdom å gjøre om sommeren. Små barn må ha med seg en badende voksen. For de som er 18 år og søker litt ekstra luksus, tilbyr Drammensbadet en velværeavdeling for voksne, med skjenkebevilling, matservering, kaldkulp, IR-badstue, steambadstue, og en terrasse med solsenger. Velværesenteret tilbyr avslapning og ro, et tilfluktssted fra det ellers livlige badeanlegget.

– Her på Drammensbadet har vi virkelig noe for alle: Fra et fullt utstyrt treningssenter for de treningsglade, til et mangfold av bademuligheter for store og små. Vi tilbyr også en avslappende velværeavdeling for de som søker ro, samt et bredt utvalg av matservering for en fullverdig dag med aktivitet og rekreasjon, avslutter hun.

Velkommen til Drammensbadet

Med 9 basseng, treningssenter med instruktører og velværeavdeling hvor du kan slappe av og hente nye krefter.

Av Kristian Mendoza

Neste artikkel