Skip to main content
Home » Destinasjon Norge » Finn drømmehytten – ditt andre hjem
hytte

Finn drømmehytten – ditt andre hjem

Hytte ved skispor
Hytte ved skispor
Foto: Unsplash
Robert Nøss

Robert Nøss

Hyttemessearrangør

For 18. gang arrangeres Hyttemessen i Bergen, med alt det beste fra hyttemarkedet i Hordaland samlet på ett sted.

Helgen 25-26. januar 2020, er storsalen på Quality Hotel Edvard Grieg stedet å være for alle hytteinteresserte i Hordaland. Griegs musikk kunne i seg selv dannet et perfekte bakteppe for omgivelsene på Sandsli, og for alle de fantastiske hyttelokalisasjonene som tilbys på messen. Hyttemessen i Bergen vokser seg større og større for hvert år, og det ventes tusenvis av besøkende også under 2020-utgaven av messen.

Populært hos nordmenn

Hytter og fritidsboliger er svært populære i Norge. I følge Statistisk Sentralbyrå (SSB) er det per februar i år over 1,8 millioner hytter/sommerhus i Norge, og stadig nye er under bygging. Du finner dem ved sjøen, og du finner dem i fjellet. Du kan finne en hytte med nærmeste nabo like ved, eller en hytte langt fra nærmeste menneske. Det finnes hytter for enhver smak og preferanser. Hordaland beskrives gjerne som et Norge i miniatyr, spesielt med sine høye fjell og dype fjorder. Uten å overdrive, et ypperlig utgangspunkt for å oppfylle hyttedrømmen.

Kvalitetstid og minner

Hytteliv handler om kvalitetstid med sine nærmeste, og å skape minner sammen. Mange forbinder hytteliv med lange skiturer i sola med kvikk lunsj, appelsin og kakao til niste, med fjellturer med bæremeis og nydelig utsikt på toppen, med reke, loff, majones og hvitvin ved sjøen, med grilling i fjæra og St. Hans-bål, med gode bokopplevelser og påskelabyrinten på radio, med brettspill, yatzy og quiz. Hyttelivet er de varme stundene med sine nærmeste, hvor alle sitter igjen med gode minner i ettertid. Hytten er et fristed, et avbrekk fra hverdagens kjas og mas, et sted det alltid er hyggelig å dra til.

Noe for alle

Hyttemessen i Bergen passer for alle – for de som ser etter sin første hytte, for hytteentusiastene, for de som ønsker å titte på utvalget, for de som har oppdaget et behov eller ønske om ekstra tilbehør til hytten –  her er absolutt alle hjertelig velkommen til en trivelig helg på Quality Hotel Edvard Grieg.

Hyttemessen går av stabelen 25.og 26.januar 2020 på Quality Hotel Edvard Grieg på Sandsli, like ved Flesland. Velkommen!

Av Robert Nøss

Next article