Home » Destinasjon Norge » Fem steder det er verdt å sjekke ut i Norge
Destinasjon Norge

Fem steder det er verdt å sjekke ut i Norge

Norge har mye å by på om sommeren. Foto: Mikita-Karasiou/Unsplash

Det er ingen grunn til å reise utenlands i sommer – vi har jo så mange flotte destinasjoner og opplevelser her i Norge! Hva med å gå for en aktiv sommerferie i år, og melde deg på et løp? Eller kanskje du heller vil leke deg i en klatrepark eller kose deg på festival?
Mulighetene er mange, og her gir vi deg tips til fem av de beste opplevelsene sommer-Norge har å by på.

Foto: Truls Tiller

1. Midnight Sun Marathon

Tromsø ligger 400 km nord for polarsirkelen. Livet her er preget av sterke arktiske kontraster og intense opplevelser. 22. Juni inviterer MSM til 30 års jubileum. Hvert år deltar løpere nærmere 80 nasjoner på den store løpsfesten. Ofte nevnt blant de mest
spektakulære i verden.  

www.msm.no

Foto: Høyt & Lavt Klatreparker

2. Høyt og lavt klatreparker

Høyt & Lavt Klatreparker har gjennom ti år vært best på Klatreparker og Ziplines. En aktiv opplevelse som passer for hele familien. Høyt & Lavt Klatreparker finner du plassert på 15 ulike lokasjoner rundt om i Norge. Klatreparkene består av klatreløyper i trær eller stolper med utfordrende hindre i mellom. Gjør deg klar til å balansere, klatre, huske og kjøre luftige zip-liner igjennom skogen og tretoppene. 

www.hoytlavt.no

Foto: Hornidal Rundt

3. Hornindal Rundt

Hornindal Rundt, Norges tøffaste fjelløp!

Forestill deg kjensla du får av å stå på toppen av dei flottaste og mest spektakulære fjella Norden har å by på, der du skimter Norges største isbre i sør, Sunnmørsalpane i nord og havet i vest. Hornindal Rundt, 75km og 5600 høgdemeter, tar du utfordringa? 06.07.2019.  Lørdag uke 27 kvart år.

www.hornindalrundt.no

Foto: Palmesus

4. Palmesus

Palmesus er Skandinavias største strandfest, og arrangeres på Bystranda i Kristiansand 5.- 6. juli, 2019. Det blir også Palmesus Pool Party i 2019 som gir oss tilgang på et svært innendørs areal fordelt på fem bassenger med egen scene, vannsklier, barer og lounger.

palmesus.com/no

Foto :JOHANNES GRANSETH

5. Øyafestivalen

Øyafestivalen er en årlig pop- og rockefestival som arrangeres i august i Tøyenparken i Oslo. Med én klubbdag og fire dager i parken presenterer festivalen over 280 artister fra inn- og utland. 

www.oyafestivalen.no

Neste artikkel