Skip to main content
Home » Destinasjon Norge » En unik tretopphytte på Sørlandet
Sponset

I Agder, knappe 45 minutters kjøretur fra Kristiansand, kan vi ønske velkommen til et fantastisk opphold i en av Norges mest eksklusive tretopphytter.

Hit til Iveland Treetop Panorama kan du kjøre helt til døren, parkere bilen og senke skuldrene resten av oppholdet. Furukrona har alt du trenger av komfort, med strøm, innlagt vann og utendørs jacuzzi. Du finner de samme fasilitetene du har hjemme, men i helt unike omgivelser. 

Et hotellrom i tretoppene, fem meter over skogbunnen

Furukrona gir deg hotellfølelsen i det du trør over dørterskelen. Her blir du møtt av en behagelig atmosfære og en fremragende utsikt. Hytten inneholder alt du trenger for god komfort, som fullt utstyrt kjøkken, bad med toalett og dusj, varmepumpe og oppvarmet jacuzzi på terrassen. Furukrona har tre soverom og sengeplasser til seks. Her kan du slappe av og nyte kvalitetstid med familie og venner, uten forstyrrelser.

Foto: Iveland Treetop Panorama

Nærhet til naturen

Tretopphytta har en nydelig beliggenhet. Den er lokalisert ved en åpning i skogen, som dannes av ei usymmetrisk og sjarmerende tjønn. Skogen som omkranser hytta, skaper en rolig og stressfri stemning som uten tvil vil senke hvilepulsen. Her kan du oppleve fine turer i skogen, sitte rundt bålpanna med utsikt over vannet, eller ta deg en rotur. Om vinteren kan du gå på nydelige ski- og trugeturer, og kanskje finner du dyrespor langs bakken. På kvelden kan du ligge i boblebadet og nyte en stjernehimmel så klar at du glemmer både tid og sted.

Det beste av to verdener

Her hos oss i Iveland Treetop Panorama bor du godt, og får det beste av to verdener; hotellfølelsen og naturopplevelsen. Tretopphytten er bygget høyt over bakken, med en stor og luftig terrasse. Her er du omringet av ro og fred i vakre omgivelser. Velkommen til et hotellrom i skogen, og en unik naturopplevelse.

Velkommen til en fantastisk opplevelse i en av Norges mest eksklusive tretopphytter

Ta en pust i bakken fra en stressende hverdag og tilbring kvalitetstid sammen med venner og familie uten TV skjerm eller andre forstyrrelser.

Hos oss er vi opptatt av god atmosfære og skapelsen av nye minner.

Les mer om tretopphyttene på Iveland på www.ittp.no eller Facebook og Instagram for flere opplevelser.

Tekst: Merete Låstad

Next article